010 – 477 0 433 admin@vievo.nl

Wie zijn wij?

Al 80 jaar staat Viehmann & van Ophem klaar voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf in de regio Rotterdam. In al die tijd hebben wij voor talloze cliënten de financiële administratie en belastingaangiften tot volle tevredenheid verzorgd. Ons team is van plan dit ook nog jaren te blijven doen.

Ons administratiekantoor is uiterst goed ingevoerd in de fiscale regelgeving. Dit betekent dat wij u een aanzienlijke besparing op kunnen leveren. Daarnaast verzorgen wij onze diensten tegen scherpe tarieven.

Waarom kiest u voor een administratiekantoor?

Voor de meeste bedrijven is het een verstandige keuze om de administratie door een administratiekantoor te laten verzorgen. Wij kunnen de kosten namelijk aanzienlijk lager houden dan accountantskantoren. Wanneer u geen wettelijk verplichte accountantsverklaring nodig heeft, hoeft u immers ook geen accountantstarieven te betalen voor het verzorgen van de administratie of de jaarrekening. Een accountantsverklaring is alleen verplicht voor (middel)grote bedrijven die aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Heeft u wel een accountantsverklaring of een specialistisch belastingadvies nodig? Ook dan bent u bij Viehmann en van Ophem aan het goede adres! Wij werken in die gevallen namelijk nauw samen met ABC Kwakernaat Accountants en Adviseurs.

vievovo

Viehmann & van Ophem staat voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een offerte krijgen?